Kombëtarja U15

Lajmet, U15

Përfaqësuesja U-15 mban grumbullimin e radhës 

23 nëntor, 2016 – Përfaqësuesja U15 do ta mbajë grumbullimin e radhës këtë të premte (më 25 nëntor) në fushën me bari sintentik në Ferizaj, në orën 10:30. Përzgjedhësit e kësaj grupmoshe Gazmend Haliti e Isa Sadriu për këtë grumbullim kanë ftuar 22 futbollistë, të…

Lajmet, U15

Grumbullim dyditor i Përfaqësueses U-15 

Trajnerët e Përfaqësueses U-15, Gazmend Haliti dhe Isa Sadriu kanë publikuar listën e futbollistëve të ftuar për grumbullimin e radhës dyditor, i cili do të mbahet më 13 e 14 shtator në stadiumin “Agron Rama” në Obiliq në orën 10:00. Lista e futbollistëve të ftuar…

Lajmet, U15

Grumbullim dyditor i Përfaqësueses U15 

17 gusht, 2016 – Trajnerët e Përfaqësueses U15, Gazmend Haliti dhe Isa Sadriu  kanë publikuar listën e futbollistëve të ftuar për grumbullimin dyditor, i cili do të mbahet më 23 e 24 gusht, në stadiumin “Agron Rama” në Kastriot, në orën 10:00. Në fakt, për…

P