Kombëtarja U19

Lajmet, U19

Kombëtarja U-19 mban grumbullimin e radhës 

05 qershor, 2017 – Kombëtarja U-19 do ta mbajë grumbullimin e radhës në kuadër të punës së konsolidimit të skuadrës. Përzgjedhësi Ramiz Krasniqi ka paraparë që më 15 e 16 qershor të mbajë stërvitjet e radhës me lojtarët që luajnë brenda dhe jashtë vendit. Stërvitjet…

Lajmet, U19

Lista e Përfaqësueses U19 për tubimin e radhës 

Lista e Përfaqësueses U-19 me lojtarë vendor për tubimin e radhës Portierët: 1.Albiona Berisha-RS 2.Flamur Gashi-LIR 3.Ardit Miftari -VJ Lojtarët 1.Lumbardh Dellova (SH) -LIR 2.Abit Salihu (SH)-2KOR 3.Dardan Sekiraqa  (SH)-PR 4.Drin Govorri (MBM)-2KOR 5.Ramiz Bytyçi (MBD)-B.SU 6.Roland Vitija (MBD)-KEK 7.Rilind Namani (MSQ)-KEK 8.Edision Kqiku (MSD-M)-HAJ…

P