Kombëtarja A, Kryesore

Të bindur për fillim të mbarë 

2 shtator, 2016 -Sot pasdite Përfaqësuesja e Kosovës mbajti seancën e dytë stërvitore, ku zhvilluan një ndeshje të ndarë në dyshe, duke aplikuar lojën e rivalit dhe kundërvënies së taktikës së tij në bazë të analizës së lojës së finlandezëve. Futbollistët punuan dhe u angazhuan…

P