Kombëtarja A, Lajmet

Kombëtarja arriti në Ishujt Faroe 

13 tetor, 2018 – Pas një udhëtimi bukur të gjatë me aeroplan, Kombëtarja A ka arritur në Ishujt Faroe përkatësisht në qytetin Torshaun  dhe u akomodua në hotelin “Foroyar”.  Ku do që shkohet nëpër botë në çdo cep të botës gjenden shqiptarë. Kështu ishte edhe…