Lajme

Lajmet

Njoftim për klubet 

Federata e Futbollit e Kosovës njofton klubet se afati kalimtar i futbollistëve për IPKO Superligë dhe Ligën e Parë do të zgjasë deri më 31 janar, derisa për Ligën e Dytë, Ligën e Femrave dhe grupmoshat e reja zgjat deri më 28 shkurt.

Kryesore

Urimi i presidentit Agim Ademi për Vitin e Ri 

Të nderuar drejtues të klubeve, futbollistë, anëtarë të FFK-së, Dardanë dhe adhurues tjerë, miq afaristë, sponsorë dhe qytetarë të Kosovës! Viti që po lëmë pas ishte me përplot sfida e peripeci. Ishte një vit i dhembjes dhe krenarisë sonë siç e them unë shpesh. I…

Vendimet

Vendime të Komisionit për Ankesa 

Komisioni për ankesa – shkalla e dytë , në përbërje; Afrim Prekazi – kryetar dhe Agim Bahtiri e Sitki Baftiu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 19.12.2018, shqyrtoi ankesen e klubit të futbollit “VUSHTRRIA“ nga Vushtrria me numër të protokollit 377/1 të datës…

Kryesore

Agim Ademi zgjedhet nënpresident i KOK-ut 

21 dhjetor, 2018 – Presidenti i FFK-së, Agim Ademi, është zgjedhur nënpresident i Komitetit Olimpik të Kosovës. Në Asamblenë Vjetore të Punës të këtij institucioni, e cila u mbajt sot, Ademi ka fituar në garë me kryetarin e Federatës së Karatesë, Ismet Krasniqi. Për presidentin…