Lajme

Kryesore

KE i FFK-së mbajti mbledhjen e radhës 

14 maj, 2019 – Komiteti Ekzekutiv i FFK-së sot mbajti mbledhjen e vet të radhës nën drejtimin e presidentit z. Agim Ademi e ku diskutoi për shumë çështje me rëndësi për futbollin e Kosovës. KE analizoi rrjedhën e garave të Kampionatit të Kosovës, përkatësisht javët…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe  Luan Salihu e Avni Shala anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 14.05.2019, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet disiplinore të filluara nga ana e Komisioneve të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Avdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më 13.05.2019, lidhur më regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës, për kampionatin 2018/2019,  administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve në futboll – kategoria…

Vendimet

Vendim i KG-së për ndeshjen Dukagjini – Vushtrria 

Komisioni i  Garave i Ligës së Parë të Kosovës në futboll në përbërje Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti, Abdyl Bellopoja me rastin e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 28-të, konstatoi se KF “2 Vëllaznimi” nga Gjakova konform nenit 59 paragrafi 2 të Propozicionit të Garave, si palë…