Lajme

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala  anëtarë  në mbledhjen e mbajtur me datë 12.03.2019, ditë e martë, shqyrtoi procedurat e inicuara disiplinore nga ana e komisioneve të garave  pas përfundimit ë ndeshjeve nga…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 12.03.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të…

Kryesore

FFK nënshkroi memorandum me MKRS-në 

12 mars, 2019 – Presidenti Agim Ademi e ka nënshkruar sot memorandumin e bashkëpunimit me ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, në kuadër të mbështetjes financiare për federatat e sportit nga kjo ministri. Në bazë të këtij memorandumi Federata e Futbollit e Kosovës…