Lajme

Lajmet

Agjenda e Përfaqësueses për miqësoren me Omanin 

Përzgjedhësi i Përfaqësueses së Kosovës, Albert Bunjaki, ka përgatitur agjendën e grumbullimit të futbollistëve për miqësoren e radhës ndërkombëtare kundër Omanit, që më 7 shtator do të zhvillohet në Prishtinë. Tubimi i futbollistëve do të fillojë më 3 shtator. Shkarko agjendën

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur më datë 29.08.2014 ( ditë e premte ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar e komisionit datë 26.08.2014 dhe për të njejtat duke u bazuar në deklaratat e kërkuara plotësuese dhe…

Kryesore

Nga punimet e Kuvendit të FFK-së 

Sot më 29 gusht në hotel “Emerald” u mbajt Kuvendi i rregullt i punës së FFK-së, nën drejtimin e Fadil Vokrrit kryetar. Mbledhjen e Kuvendit e hapi Fadil Vokrri kryetar, i cili në fjalën e tij përshëndetëse ndër të tjera u shpreh: Para pak javësh…

Lajmet

Akreditimi/Accreditation Kosova – Omani 

Procesi i aplikimit per akreditim për ndeshjen miqësore Kosovë-Oman ka filluar, mediat apo pjestarët e mediave të interesuar për akreditim të plotësojnë PDF formën ta nënshkruajnë dhe si scan ose foto ta dërgojnë për të përfunduar procesin e akreditimit. Afati i fundit për aplikim është më…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së pare në mbledhjen e vet të mbajtur me date 26.08.2014 ( ditë e martë ora 15,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave pas përfundimit të ndeshjeve…