Vendime

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 04.03.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e vet të mbajtur me datë 28.02.2019, ditë e enjte ora 12.00, shqyrtoi inicimet e procedurave disiplinore nga ana e Komisionit të Garave lidhur me lëshimet dhe parregullsitë e manifestuara nga ndeshja e javës së XVII-të të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me datë 27.02.2019- ditë e mërkurë, shqyrtoi inicimet e filluara disiplinore nga ana e Komisionit të Garave pas përfundimit të ndeshjeve  nga java e fundit   të Ipko-Superligës dhe Ligës së parë të Kosovës në futboll …

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdy Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 27.02.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur  me datë 26.02.2019 ditë e martë, ora 14,00 , shqyrtoi procedurat e hapura  disiplinore nga mbledhja e kaluar si dhe…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 26.02.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e…

Vendimet

Vendim i KG-së për ndeshjen Kika-Bashkimi 

Komisioni i  Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë të Kosovës në futboll në përbërje Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti e Abdyl Bellopoja me rastin e regjistrimit e ndeshjeve konstatoi se ndeshja e javës së 17-të e Ligës së Parë ndërmjet KF Kika – KF…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për ankesa  në mbledhjen e vet të mbajtur me datë 21.02.2019, shqyrtoi ankesën e KF “VËLLAZNIMI“ nga  Gjakova me numër të protokollit  366/1 e datës  20.02.2019 e atakuar në vendimin e Komisionit disiplinor  të shkallës së parë datë  15.02.2019 lidhur me dënimin e kryetrajnerit…