Vendime

Vendimet

Vendimi i Komisionit për Ankesa 

KOMISIONI PËR ANKESA (i Shkallës së dytë) në përbërje Afrim PREKAZI,Kryetar, Agim Bahtiri  e Sitki Baftiu anëtarë, në tubimin e datës 11.04.2014, për të vendosur lidhur më Ankesën e FK “Lepenci” nga Kaçaniku në Vendimin e Komisarit të garave të Ligës së Parë, lidhur më…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me datë 08.04.2014 ( ditë e premtë – ora 15,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar e komisionit si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave për të gjitha…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni  Disiplinor i shkallës së pare  në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë   04.04.2013 ( ditë e premtë  ora 15,00 ) shqyrtoi procedura e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe…

P