Kombëtarja U19

Lajmet, U19

Përfaqësuesja U-19, grumbullim tre ditor 

Përfaqësuesja e Kosovës U-19, ashtu siç është paraparë do të grumbullohet më 4, 5 e 6 prill në Prishtinë. Përzgjedhësi i kësaj grupmoshe, Ramiz Krasniqi së bashku me ndihmësit e tij, Nazmi Rama dhe Xhelal Karabegu, e kanë përpiluar listën e gjerë të futbollistëve të cilët…

P