Kombëtarja U19

Lajmet, U19

Kombëtarja U19 mban grumbullim treditor 

2 maj, 2019 – Kombëtarja e Kosovës U19 do ta mbajë grumbullimin e rradhës më 7, 8 e 9 maj në Prishtinë. Grumbullimi i futbollistëve të ftuar nga përzgjedhësi Ramiz Krasniqi do të bëhet më 7 maj në orën 15:00 në stadiumin e 2 Korrikut….

Kombetaret, U19

Kombëtarja U19 fitoi në duel me Maltën 

21 shkurt, 2019 – Kombëtarja U19, e përbërë vetëm me futbollistë nga klubet vendore, ka shënuar fitore në ndeshjen e tretë dhe të fundit në kuadër të turneut “Roma Caput Mundi” në duel me Maltën, me rezultat 3:0. Dy gola për kombëtaren tonë i shënoi…

P