Foto-2 (7)Sot më 25 shtator kryetari i FFK-së, z. Fadil Vokrri, ka pritur trajnerin e mirënjohur gjerman Klaus Toppmöller. Duke i dëshiruar mirëseardhje mysafirit nga Gjermania, kryetari Vokrri theksoi se kjo vizitë është e mirëseardhur në prag të ndeshjes që nesër do të zhvillohet ndërmjet yjve të futbollit gjerman dhe yjeve të futbollit të Kosovës. Ne falënderojmë shtetin gjerman dhe federatën e futbollit të Gjermanisë  veçmas presidentin z. Wolfgang Niersbach, i cili ka premtuar gjithë ndihmën e tij në rrugën e FFK-së drejt anëtarësimit në institucionet ndërkombëtare. Po ashtu me federatën gjermane ne  tash kemi vu një bashkëpunim jashtëzakonisht të mirë sidomos në shkollimin e trajnerëve që është një domosdo për futbollin e Kosovës. Ne do të vazhdojmë të thellojmë këtë bashkëpunim në të gjitha fushat e mundshme sepse kemi nevojë të madhe. Nga ana e tij z  Toppmöller u shpreh tejet i kënaqur me mikpritjen në Kosovë dhe falënderoi z. Vokrri për kohën që ka ndarë. Më tutje z. Toppmöller, ka shprehur habinë që komuniteti ndërkombëtar ende po heziton të pranojë futbollin e Kosovës, duke parë këtë organizim kaq të mirë. Ai ka shprehur gatishmërinë që ta ndihmojë futbollin e Kosovës ku do që ai mund të japë kontributin e tij. Në fund kryetari Vokrri i dhuroi një flamur të FFK-së  z. Toppmöller.
Foto-1 (12)
 
Ju bëjmë me dije se me kërkesë të Federatës së Futbollit të Gjermanisë, termini i zhvillimit të ndeshjes ndërmjet veteranëve të Gjermanisë dhe të Kosovës  është shtyrë për në orën 16.30 në stadiumin e qytetit në Prishtinë.
 
Kjo është lista e saktë  personave që vijnë nga Gjermani.

Kader DFB-Allstars in Pristina
26.-28.9.2014
 
Name Vorname Teilnahme Reisezeit Status
Burdenski Dieter ja 26.-28.9. Spieler
Reinke Andreas ja 26.-28.9. Spieler
Unger Lars ja 26.-28.9. Spieler/Material/ Orga
Beinlich Stefan ja 26.-28.9. Spieler
Herget Matthias ja 26.-28.9. Spieler
Schulz Michael ja 26.-28.9. Spieler
Albertz Jörg ja 26.-28.9. Spieler
Nowotny Jens ja 26.-28.9. Spieler
Marschall Olaf ja 26.-28.9. Spieler
Von Heesen Thomas ja 26.-28.9. Spieler
Sippel Lothar ja 26.-28.9. Spieler
März Heiko ja 26.-28.9. Spieler
Dörner Hans-Jürgen ja 26.-27.9. Spieler
Osieck Holger ja 26.-28.9. Trainer
Von Euen Eric ja 26.-28.9. Physiotherapeut
Dimanski Götz ja 26.-28.9. Arzt
Weidner Markus ja 26.-28.9. DFB-Delegation
Milkoreit Rainer ja 26.-28.9. DFB-Delegation
Bremicker Hans-Helmut ja 26.-28.9. DFB-Delegation
Ortlepp Detlef ja 26.-28.9. DFB-Delegation

 
Këtu më poshtë e keni edhe listën e të ftuarve nga përzgjedhësi Ajet Shosholli
 

 1. Ahmet Beselica
 2. Naser Prapashtica
 3. Shukri Paçarada ( është në pikëpyetje ardhja e tij).
 4. Isa Sadriu
 5. Bakir Burri
 6. Bardhec Seferi
 7. Arsim Abazi
 8. Fadil Berisha
 9. Arbnor Morina
 10. Nazmi Rama
 11. Fatimir Namani
 12. Genc Hoxha
 13. Rafet Prekqzi
 14. Afrim Tovërlani
 15. Besnik Kollari
 16. Ramiz Krasniqi
 17. Muharrem Sahiti
 18. Eroll Salihu
 19. Sahit Kelmendi
 20. Fadil Vokrri
 21. Jusuf Tortoshi
 22. Adil Vokrri
 23. Ardian Kozniku( ?)
 24. Malësor Gjonbalaj
 25. Përparim Hasani
 26. Bedredin Gjinali
 27. Ismet Munishi

Trajner: Ajet Shosholli